0:29

you can'tHidewith us.

We zijn gek op ideeën en geen idee is te gek. Niet voor niets noemen we onszelf een idee-gedreven productiehuis. Toen Robert van den Broek zich samen met vier jongens uit de binnenstad van Helmond bij US meldde om een speelfilm te maken hadden zij gelijk onze aandacht. Wij houden nou eenmaal van hoogwaardige producties zonder hoogdravend gedoe. 

Regisseur Robin Zom haakte aan om het verhaal van de jongens filmwaardig te maken en te voorzien van de titel ‘HIDEOUT 11’. Hiermee creëerde hij een verhaal over de emoties die schuil gaan achter criminaliteit. Over de menselijke kant van misdaad. De andere kant van de medaille. Zijn film valt duidelijk niet binnen het ‘ze leefden nog lang en gelukkig’ genre. Op pijnlijke wijze onthult het dat dit verhaal geen enkele winnaar kent.

Door te laten ervaren dat misdaad meer kapot maakt dan het oog te zien krijgt, maakt HIDEOUT jongeren bewust van de impact van hun keuzes. Als – na het zien van de film – ook maar één jongere het rechte pad verkiest boven het verkeerde, heeft het zijn werk gedaan.

HideOut-bts-us_batch2_31

HideOut-bts-us_batch2_141

GET BEHIND THE SCENES WITH US. GET BEHIND THE SCENES WITH US. GET BEHIND THE SCENES WITH US.
GET BEHIND THE SCENES WITH US. GET BEHIND THE SCENES WITH US. GET BEHIND THE SCENES WITH US.

Give US a call

085 0606 962

Send US an email

info@thisisus.nl

Here you can find US

Agency: Veemarktkade 8 - Ingang 4147, Gebouw N
Studios: Rietveldenweg 53L&M

Like US like we like you

InstagramVimeoLinkedIn